0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sponsor van juni 2013: BoekMar
BoekMar

Sponsor van juni 2013: BoekMar

Door Beheerder | 6 mei 2013 | Nieuws

Rohda’76 prijst zich gelukkig met veel financiële weldoeners. Om iets terug te doen voor hun loyaliteit aan de club startte Rohda’76 vorig jaar met de rubriek ‘Sponsor van de maand’. Hierin laten wij onze sponsoren aan het woord en lichten zij hun bedrijf toe, maar ook waarom ze verbonden zijn aan onze vereniging.

 

We zijn halverwege het jaar en dit keer is de eer ten deel gevallen aan BoekMar, Administratieve dienstverlening. Willem van der Marel legt uit wie hij is, wat zijn bedrijf precies doet en waarom BoekMar sponsor is bij Rohda’76.

BoekMar

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

Na een periode van meer dan 20 jaar in loondienst deed zich in 1996 de mogelijkheid voor om voor mijzelf te beginnen.1996 dus.

 

Over u en uw onderneming:

Mijn naam is Willem van der Marel, geboren in 1957 te Gouda. Ik woon mijn gehele leven al in Bodegraven. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben zelf actief als waterpolospeler en scheidsrechter bij BZ&PC. Ook bestuurlijk loop ik al heel wat jaren mee binnen deze club.

 

De onderneming Administratiekantoor Van der Marel is in 1996 ontstaan als eenmanszaak om vervolgens in 2000 een V.O.F. te worden met mijn echtgenote. Dit met een kantoor thuis op de garage. In 2005 hebben wij een compagnon gevonden en is onze onderneming omgezet naar Boekhorst € Van der Marel Administraties B.V.. De thuisbasis werd verwisseld voor een kantoor in de Prins Hendrikstraat 41 te Bodegraven Dit pand deelden wij met een klant. Dit was binnen een jaar te klein. De klant groeide en wij ook. Dus maar weer verhuizen, nu naar de Julianastraat 30. In dit mooie pand (oud kaaspakhuis) zitten wij op dit moment nog steeds. We werken hier, als we voltallig zijn, met acht personen.

Onze werkzaamheden bestaan uit ondersteuning geven bij het verwerken van administraties voor bedrijven, voeren van loonadministraties, advies geven op financieel gebied en verzorgen van belastingaangiften voor zowel ondernemers als particulieren.

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Volgens mij zijn wij sponsor sinds het seizoen 2006-2007.

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Het is goed om plaatselijke clubs te ondersteunen.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

Ik ben zelf niet actief binnen Rohda’76, maar van wat ik hoor en lees zijn alle geledingen volop in beweging. Goed bezig dus.

 

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Van Dijk Gevelsteen. Ik ken Hans al een hele tijd en denk dat het goed is als Hans zijn verhaal doet.

 

In de maand juli en augustus gaat de rubriek met zomerstop, maar in september is Van Dijk Gevelsteen de eerstvolgende sponsor van de maand. Houd de website dus in de gaten!

 

 

Benjamin Rutjens

Bestuur Rohda’76 (sponsorzaken)

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie