0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bolussenactie Rohda’76 een groot succes!
18052013bolussen

Bolussenactie Rohda’76 een groot succes!

Door Beheerder | 9 juni 2013 | Nieuws

Onder het motto ‘draag je steentje bij’ hebben de spelers van de A1 en het 6e elftal de afgelopen weken de jeugd van Rohda’76 benadert om Zeeuwse bolussen te verkopen van de echte bakker Ko van Daalen. Zelf zijn de spelers ook gaan verkopen. De bolussen vonden onder veel mensen gretig aftrek. Zaterdag 1 juni zijn er honderden bestelde doosjes bolussen bij de mensen thuisbezorgd. Dit heeft geresulteerd in een mooie opbrengst van € 1.088,-. Dit geld is besteed voor de bouw van de nieuwe kleedkamers.

Aangezien de reacties op de actie en de bolussen zelf erg positief waren, wordt er een vervolg op deze actie gepland. In het begin van het nieuwe seizoen zullen de bolussen van Ko van Daalen weer verkrijgbaar zijn. Mocht u dus de verkoop nu gemist hebben of graag nog een aantal bolussen bestellen, dan is dat uw kans! Houdt u de komende tijd de site van Rohda in de gaten voor de exacte data:
18052013bolussen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie