0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bouw kleedkamers weer een stapje dichterbij
steentje bij

Bouw kleedkamers weer een stapje dichterbij

Door Beheerder | 6 juni 2013 | Nieuws

De bolusactie is zaterdag afgerond. Het rondbrengen van de bolussen werd o.a. verzorgd door leden van Rohda 6 en de A1. Naast het bezorgen van de lekkernij zijn er ook aan de bar nog voldoende exemplaren verkocht. De exacte opbrengst is nog niet bekend. Daarover snel meer. De Zeeuwse Bolussen kwamen uit de bakkerij van Ko van Daalen.

 

De Rohda voetbalsjaal is na afgelopen weekend al 75 keer verkocht. Dit levert al € 750,- voor de bouw van de kleedkamers. Daarmee stijgt de thermometer naar € 32.300,-. Het collectors item is nog voorradig dus wees er snel bij, want op = op. De merchandise is gesponsord door Rabobank Rijn en Veenstromen. 

 

Komende zaterdag staat in het teken van het Sponsortoernooi. Met 16 deelnemers hebben we een vol deelnemersveld. Na de BBQ en de prijsuitreiking zijn de festiviteiten nog niet afgelopen op ons complex. Rohda’76 4 organiseert in samenwerking met de Bodegraafse band Have a Cigar het officiële ‘Kleedkamerconcert’. Entree is gratis en de opbrengst van de bar gaat naar ‘Draag je steentje bij’. Kom dus gezellig naar sportpark De Broekvelden en neem je vrienden en vriendinnen mee. 

 

Met sportieve groet,

 

Benjamin Rutjens

steentje bij


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie