0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Groene Hart Spektakel bij Rohda’76
rotary

Groene Hart Spektakel bij Rohda’76

Door Beheerder | 20 juni 2013 | Nieuws

Op 29 juni 2013 vindt het Groene Hart Spektakel plaats. Dit sportieve evenement wordt georganiseerd door Rotary Club Bodegraven. Het Spektakel vindt plaats op het terrein van Rohda ´76 aan de Broekveldselaan te Bodegraven. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur zullen er diverse activiteiten plaatsvinden met o.a. een springkussen, ponyrijden , leuke muziek en lekkere hapjes. Verder zijn er verschillende clinics zoals voetbal, judo, conditietraining, boksen waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Om 12.00 uur klinkt het startschot voor de sponsorloop voor kinderen van 9-11 jaar; de afstand is 2 km. En rond 13.00 uur kunnen de kinderen van 12-14 jaar 3,5 km. lopen. Dus trek op 29 juni goede loopschoenen aan en kom naar het terrein van Rohda. Vooraf wel even inschrijven!!!!!

Voor alle informatie ga naar de website: www.groenehartspektakel.nl. Schrijf je in, download je sponsorformulier en zorg voor zoveel mogelijk sponsoren.

De opbrengst van de sponsorloop is voor 2 goede doelen: Een water- en sanitatieproject in Bandung Barat (Indonesië) Een kamertrainingsproject voor jongeren in Boekarest (Roemenië) Kom gezellig , want er is van alles te doen, ook wanneer je niet loopt

rotary


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie