0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Have a Cigar bij Rohda’76

Have a Cigar bij Rohda’76

Door Beheerder | 2 juni 2013 | Nieuws

Op zaterdag 8 juni treedt Have a Cigar op in de kantine van Rohda’76. Dat doet de Bodegraafse band vanaf 20.00 uur. De entree in de kantine aan de Broekveldselaan is gratis. De naam van de band refereert aan een song van Pink Floyd. Dat verklaart ook direct het muziekgenre, want Have a Cigar speelt veel nummers van Pink Floyd. Ook werk van The Who, The Doors, REM, U2 en The Beatles rekent de pop-/rockcoverband tot zijn repertoire. Have a Cigar bestaat uit Paul Kooistra (drums), Dennis Kooistra (gitaar), Sascha van ’t Hoog (bas), Gertjan Slappendel (gitaar), Robbert Groenendijk (gitaar) en Marcel van Harten (toetsenist). De band treedt belangeloos op voor Rohda’76. De opbrengst van de avond gebruikt de vereniging om de bouw van twee nieuwe kleedkamers te kunnen bekostigen.  www.haveacigar.nl en www.rohda76.nl

alt

De Bodegraafse pop-/rockcoverband Have a Cigar


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie