0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club bezoekt RetourMatras

Rohda Business Club bezoekt RetourMatras

Door Beheerder | 16 juni 2013 | Nieuws

Voor haar leden organiseert de Rohda Business Club (RBC) periodiek bijeenkomsten en uitstapjes. De ene keer staat een actueel thema of een bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt de nadruk meer op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter.

Vorige week bracht een delegatie van de RBC een bezoek aan RetourMatras. Dit bedrijf in Lelystad staat onder leiding van de succesvolle ondernemer Nanne Fioole uit Nieuwerbrug. Die gaf het gezelschap uit Bodegraven een kijkje in het recycleproces. Hier komen iedere maand enkele honderden oude matrassen binnen. Die ‘stript’ RetourMatras om ze vervolgens voor bijna 100 procent te hergebruiken. Zo begint het textiel aan een tweede leven in stevige merkkleding, levert schuim isolatiemateriaal op en wordt metaal omgesmolten voor onder andere de fabricage van fietsen. ,,Best bijzonder om te zien dat bijna al het materiaal wordt hergebruikt. Zelfs de fabriek draait met slechts vier personeelsleden heel efficiënt,’’ stelde een deelnemer aan de excursie vast.

Het bestuur van de RBC bestaat uit voorzitter Erik Dijk, Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank), Wulfred Beijeman (Kubus) en Danny de Vries. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Erik Dijk. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-53707378 of e.dijk@casema.nl.

alt

De leden van de Rohda Business Club luisteren geïnteresseerd naar Nanne Fioole van RetourMatras.
Foto: Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie