0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda-kampioenen gehuldigd in ADO-stadion

Rohda-kampioenen gehuldigd in ADO-stadion

Door Beheerder | 4 juni 2013 | Nieuws

Een paar weken geleden sleepten de meisjes van Rohda’76 MB1 de titel in de wacht. Een bijzondere prestatie van het team van de trainers Roy Vane en Luuk Samson en elftalleider Evert Binnendijk. De titel leverde de meiden een uitnodiging op van het vrouwenelftal van ADO Den Haag om de competitiewedstrijd tegen Ajax bij te wonen in het Kyocera Stadion in Den Haag. Dat lieten de meiden niet aan zich voorbijgaan. Het Bodegraafse gezelschap volgde de wedstrijd met veel aandacht en plezier. Na afloop van die partij mocht het door Van Rijswijk Transport- en Pallethandel gesponsorde elftal op de foto met de vrouwen van ADO Den Haag. Een mooie bekroning van een succesvol voetbalseizoen. Meer informatie op www.rohda76.nl

 

alt

 

De meisjes van Rohda’76 MB1 in het stadion op de foto met de ADO-vrouwen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie