0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Tweede en laatste toernooi dag voor de pupillen van Rohda’76
Tournooi 1 jun 13

Tweede en laatste toernooi dag voor de pupillen van Rohda’76

Door Beheerder | 2 juni 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag was het de tweede en laatste toernooi dag voor de pupillen van Rohda’76 . Ondanks dat de zon het liet afweten was de belangstelling enorm . Onze eigen verkeersregelaars moesten al heel snel ons parkeerplaats sluiten en de mensen doorsturen naar een andere parkeerplek . Toch was iedereen op tijd voor het begin van het toernooi . Op veld 1 was er een waar spektakel stuk naar de poule wedstrijden waren er drie wedstrijden voor de 5e , 3e en 1ste plaats al deze wedstrijden moesten door strafschoppen series beslist worden.Rohda’76 F4M moest naar verloren strafschoppen serie genoegen nemen met een 4de plaats . Ook op veld 2B was er een spannende strijd gaande tussen een aantal F1 teams waaronder Rohda’76 F1 in deze poule moest het doelsaldo beslissen wie er 1ste was . Uiteindelijk was het Rohda’76 F1 die de 1ste plaats voor zich op eisten . Op veld 3A was Rohda’76 E3 de gastheer . In deze poule was het minder spannend Voorschoten’97 E5 was voor iedereen een maatje te groot . Rohda’76 E3 moest genoegen nemen met een 4de plaats. Op veld 3B was er een poule met Rohda’76 F2 bezig . Hier ging de Overwinning naar Oliveo F3 ,Rohda’76 F2 hield 1 punt over aan 4 wedstrijdjes en werd hier mee 5de .

 

In de pauze tussen de twee toernooien werd er op onze activiteiten veld een waar voetvolley veld aangebracht ook stond er voor de kleintjes een springkussen en schietschijf en natuurlijk de Cup met de grootte oren klaar om de kinderen te vermaken tussen de wedstrijden .

 

Na de middag pauze was het de beurt aan de D1 , D2 en E1 van Rohda’76 . Op veld 2B haalde de jongens van de E1 een keurige 2de plaats . RKDEO E4 was hier de nummer 1. Op veld 3 was de D2 van Rohda’76 voor hun laatste wedstrijd al verzekerd van de 1ste plaats ,dit was maar goed ook want in de laatste wedstrijd lieten de jongens zich verassen door Wilhelmus D3 met 1-0 . Op veld 1 liet Rohda’76 D1 hun klasse zien en werd ongeslagen 1ste in de poule zonder ook maar 1 doelpunt tegen te krijgen. Na de laatste fluit signaal was in de kantine van Rohda’76 de prijsuitreiking . De prijsuitreiking werd dit keer gedaan door Dhr. Zuiderduijn van de Rabobank. Alle aanvoerders werden 1 voor 1 naar voren geroepen om wel verdiende medaille te ontvangen.

 

Als organisator van de toernooien kijk ik tevreden terug op twee fantastische dagen die we als club hebben mogen bleven . Verder wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun in zet . Ook wil ik de sponsors bedanken zonder hun steun had ik deze toernooien niet kunnen realiseren . En tot slot wil ik Rohda’76 bedanken voor de ruimte die ze mij hebben geven om naar eigen inzicht een toernooi te mogen organiseren voor 860 kinderen.

 

Ehrhard v Dijk

 

Tournooi 1 jun 13

Foto’s van het ochtendprogramma Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie