0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Yvonne Koelewijn: Rohda-vrijwilliger van het jaar

Yvonne Koelewijn: Rohda-vrijwilliger van het jaar

Door Beheerder | 17 juni 2013 | Nieuws

In elke vereniging heb je ze. De mannen en vrouwen van het eerste uur. De werkers. Zonder hen draait de club niet. Een soort bezetenheid drijft hen: clubliefde heet dat. Clubliefde. Het absorbeert zo’n beetje elke minuut vrije tijd. Soms valt deze noeste werkers kritiek ten deel. Maar respect is het gevoel dat voor de onbezoldigde krachten moet worden opgebracht. Voor Yvonne Koelewijn bijvoorbeeld. Al bijna 20 jaar een echte doener bij Rohda’76. Tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen werd zij bij de Bodegraafse zaterdagvereniging uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Voorzitter Arjan Griffioen somde de conduitestaat van de spontane vrijwilligster op: 10 jaar lid van het jeugdbestuur, trainster van de ukkies, regelen van het vrijdagavondvoetbal, draaien van bardiensten en lid van de schoonmaakcommissie. Kortom, een drijvende kracht van Rohda’76 die de onderscheiding en de bos bloemen meer dan verdient.

alt

Yvonne Koelewijn wordt toegesproken door voorzitter Arjan Griffioen.
Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie