0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Controle spelerspas
spelerspas

Controle spelerspas

Door Beheerder | 15 juli 2013 | Nieuws

Met ingang van het seizoen 2013/’14 gaat de KNVB fasegewijs over tot verplichte visuele controle aan de hand van de spelerspas. Deze controle is een verantwoordelijkheid van de scheidsrechter en de beide aanvoerders. De KNVB zet waarnemers in voor controle in de praktijk. Deze maatregel vraagt om een goede communicatie. Binnenkort ontvangen clubs en officials uitgebreide informatie over deze verplichte visuele controle. De algemene vergadering amateurvoetbal vroeg om ruim aandacht voor een aantal praktische zaken maar staat volmondig achter de maatregel vanuit het actieplan “Tegen geweld, voor sportiviteit”.

spelerspas


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie