0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » NAJAARSCURSUS KEEPERSPROMOTIONS IN BODEGRAVEN!!!!
voetbal21

NAJAARSCURSUS KEEPERSPROMOTIONS IN BODEGRAVEN!!!!

Door Beheerder | 8 juli 2013 | Nieuws

Vanaf vrijdagavond 30 augustus starten we voor de 1e keer een Keeperspromotionscursus bij voetbalvereniging Rohda’76 in Bodegraven. Deze avond zal er een introduktieles gegeven worden die voor iedere keeper gratis te bezoeken is. Een week later zal de cursus dan gaan beginnen.

De cursusduur zal 10 lessen bedragen van ongeveer 75 minuten per les. Aandacht zal gegeven worden aan de basis vaardigheden van het keepen. Ook het functioneren in groepsverband zal beoordeeld worden. Aan het eind van de cursus krijgt iedere keeper een certificaat met op de achterzijde voor hem of haar een eindrapport. De kosten voor de gehele cursus dus inclusief de gratis les zijn 147.50 euro en dit is inclusief een Keepersshirt waar het logo van keeperspromotions op gedrukt is. Kortom een cursus VOOR de keepers is voor geen enkele keeper te missen om hier beter van te worden.

Voor meer informatie over cursussen die gedaan zijn is het raadplegen van www.keeperspromotions.com of onze facebook pagina keeperspromotions zeker aan te bevelen. Wil jij deel uit maken van een unieke cursus; schroom dan niet en geef je op via de website www.keeperspromotions.com of via de website van Rohda’76. Geef je adres, telefoonnummer en shirtmaat door en vanaf 30 augustus a.s. aanvang 18.30 uur ben jij deelgenoot van een cursus voor jou!!!!!

voetbal21


Activiteiten

  • Mar 29

    Goede vrijdag

  • Mar 30

    Paasweekend

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie