0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 treft VVB in beker

Rohda’76 treft VVB in beker

Door Beheerder | 14 juli 2013 | Nieuws

De KNVB heeft voor Rohda’76 een aantrekkelijk bekerprogramma uit de hoge hoed getoverd. In een poule van vier ploegen koppelde de voetbalbond Rohda’76 aan de zondagvoetballers van de voetbalvereniging Bodegraven. De derby wordt dinsdag 27 augustus gespeeld op het complex van Rohda’76 aan de Broekveldselaan. Saillant detail: in 1976 werd Rohda geboren uit de schoot van deze tegenstander. Toen scheidde de zaterdagtak van de voetbalvereniging Bodegraven zich namelijk af en ging verder door het leven als Rohda’76.

De KNVB vond het niet nodig om Rohda’76 en Zwammerdam voor het seizoen 2013-2014 aan elkaar te koppelen in competitieverband. Toch staan de twee streekploegen één keer tegenover elkaar voor de beker. Dat gebeurt op zaterdag 31 augustus in Zwammerdam. Rohda’76 opent het bekeravontuur op dinsdag 20 augustus met een uitbeurt bij de kersverse zondagtweedeklasser Groeneweg uit Zevenhuizen.

alt

Spelmoment uit Rohda’76 tegen Zwammerdam in de afgelopen competitie. Dit seizoen treffen de streekclubs elkaar alleen voor de beker.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie