0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » De kop is eraf

De kop is eraf

Door Beheerder | 11 augustus 2013 | Nieuws

De voetballers van Rohda’76 hebben inmiddels de eerste training erop zitten. Met de nieuwe coach Edwin Kluivers startten bijna 30 spelers de voorbereiding op het seizoen 2013-2014. Dat deden zij met een trainingsdag op sportcomplex De Broekvelden.

De meeste spelers hielden in de achterliggende weken hun conditie op peil door middel van individuele duurlopen en partijspelen op dinsdagavond. Het eerste elftal moet het overigens voorlopig stellen zonder zijn aanvoerder Tim van der Werf. Die onderging een medische ingreep aan de knie en is naar verwachting pas vanaf oktober inzetbaar. De eerste serieuze confrontatie is de bekerwedstrijd op dinsdag 20 augustus. Dan treffen de Bodegravers Groeneweg in Zevenhuizen. Die wedstrijd tegen de zondagtweedeklasser begint om 19.00 uur.

alt

Foto 1: De spelers pakken hun eerste trainingsmeters. Links trainer Edwin Kluivers.
 

alt

De Rohda-selectie startte het seizoen met een trainingsdag.
Foto’s: Ad van den Herik


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie