Home » Rohda’76 onfortuinlijk in bekerduel
IMG 5117 800x600

Rohda’76 onfortuinlijk in bekerduel

Door Beheerder | 21 augustus 2013 | Nieuws

In de eerste bekerwedstrijd heeft Rohda’76 een 2-0 nederlaag geleden. In Zevenhuizen toonde Groeneweg zich iets fortuinlijker. In het eerste half uur domineerden de Bodegravers. Zo schoot Arnoud Troost twee keer op de lat. Op slag van rust kwam Groeneweg op 1-0. In de tweede helft kon Rohda’76 het niveau van de eerste helft niet evenaren. Nu was het de thuisclub die heerste op het middenveld en drukte dat overwicht uit in nog een doelpunt, 2-0. Aanstaande dinsdag 27 augustus staat er voor Rohda’76 een interessante derby op het programma. Dan komt dorpsgenoot Bodegraven op bezoek. De wedstrijd op de Broekveldselaan begint om 19.00 uur.

IMG 5117 800x600Chris Nap namens Rohda’76 aan de bal.