0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 simpel langs Bodegraven
Rohda76 VVB

Rohda’76 simpel langs Bodegraven

Door Beheerder | 27 augustus 2013 | Nieuws

Voor de beker kende Rohda’76 weinig moeite met ‘buur’ Bodegraven. De zaterdagvoetballers heersten in het bekerduel aan de Broekveldselaan, 3-1.

Beide teams waren de bekercompetitie met een nederlaag gestart. Bodegraven kon het bij de ouverture niet bolwerken tegen Zwammerdam (1-2) en Rohda’76 ging onfortuinlijk onderuit bij Groeneweg (2-0).

Belust op revanche kwam de thuisclub overtuigend uit de startblokken. Dat leverde naast een overwicht ook de nodige kansen op. Na 10 minuten was het raak. Arnoud Troost bekroonde een knappe solo met de openingstreffer, 1-0. Het horloge van de scheidsrechter had 30 minuten weggetikt toen Chris Nap er 2-0 van maakte. Net voor rust deed Bodegraven wat terug, 2-1.

In de tweede helft was het wachten op een derde Rohda-treffer. Omdat de blauwhemden de fraaiste kansen onbenut lieten duurde het tot net voor tijd voordat Dick van Dam de eindstand op het bord schilderde, 3-1. Trainer Edwin Kluivers toonde zich na afloop tevreden. ,,Ik heb zitten genieten. Zonder overdrijven hadden we wel met 8 of 9-1 kunnen winnen. We hebben goed druk naar voren gezet en ik heb dingen teruggezien waar we op getraind hebben.’’

Komende zaterdag 31 augustus speelt Rohda’76 de laatste poulewedstrijd uit tegen Zwammerdam. ‘Damme’ verloor met 1-3 van Groeneweg dat na de eerdere winst op Rohda’76 de beste papieren heeft op een vervolg van het bekeravontuur. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Rohda76 VVB 

Foto-onderschrift: Arnoud Troost spurt langs zijn tegenstander. Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie