0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » CVC Reeuwijk E3 – Rohda’76 E4
E4 14 sep 13

CVC Reeuwijk E3 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 15 september 2013 | Nieuws

Vandaag gingen we op weg naar CVC Reeuwijk voor onze 3e wedstrijd. Onze tegenstanders waren grote jongens, dat is altijd lastig. En dat bleek ook wel !!! In de eerste helft kwamen we met 3 -0 achter, In  de eerste 10 minuten werden we behoorlijk overlopen. Maar als wij de bal hadden lieten wij wel zien dat we kunnen overspelen. Voor rust wisten we echter nog wel de 3 – 1 te maken door een goal van Finn de Wekker op aangeven van Schnider, die het overzicht hield. Dit gaf het team hoop voor de tweede helft. Na de rust werd het een en ander omgezet , wat het spel niet ten goede kwam. We kregen weer een goal tegen,waar het er ook meer hadden kunnen zijn! Maar door goed optreden van onze keeper Brian Kooistra werd erger voor komen. We wisten nog twee goals te maken, Xander uit een voorzet van Rob en Finn nogmaals op aangeven van Scnider. Deze twee hebben laten zie n goed ze kunnen samen spelen. Knap van de twee kleinsten op het veld om toch zo te voetballen tegen grotere tegenstanders (zie de foto`s) Toch kregen we er ook nog vier om onze oren. Dit maakte de uitslag 7- 3 voor CVC

 

Harro Blok

E4 14 sep 13


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie