Home » De 1e wedstrijd van het seizoen voor Rohda F1, voor de beker, ‘uit’ tegen Bergschenhoek F5 (BVCB)
F1 311 aug 13 800x600

Door Beheerder | 1 september 2013 | Nieuws

Het was prachtig weer om te voetballen en de mannen hadden er zo na het zomerreces weer zin in. In een nieuwe teamsamenstelling begonnen de jongens vol enthousiasme aan de wedstrijd. In eerste instantie zag het er rommelig uit maar al gauw vonden de mannen hun nieuwe teamgenoten en het was Jorrit welke in de 7e minuut de paal raakte. Niet veel  later was het Pepijn welke bijna de keeper verschalkte maar het eerste doelpunt liet nog ff op zich wachten.

Uiteindelijk was het Guus welke de score opende (0-1) en een minuut later ook voor het tweede doelpunt zorgde (0-2). In de minuten erna was er een veldoverwicht van Rohda en na een ‘één-tweetje’ tussen Koen en Guus was het derde doelpunt bijna gemaakt.

Niet veel later kwam Koen alleen voor het doel van BCVB maar resultaat bleef jammer genoeg uit. Een minuut later was het Guus welke voor de (0-3) zorgde.

Na de nodige rust en wat limonade begonnen we aan de 2e helft.

Het veldoverwicht bleef en het was wederom Guus welke de voorsprong uitbreide naar 0-4.

Niet veel later deed Jannet ook een duit in het zakje en zorgde voor de 0-5.

Zo richting het einde van de wedstrijd was het Guus welke op een pass van Pepijn voor de 0-6 zorgde. Het was Jorrit welke voor een eindstand van 0-7 zorgde.

Goed samengespeeld mannen en op naar de volgende wedstrijd !!