Home » De tweede wedstrijd; dubbel verlies!!!!!!!!!!
E4 7 sep 13b 800x600

De tweede wedstrijd; dubbel verlies!!!!!!!!!!

Door Beheerder | 7 september 2013 | Nieuws

Zaterdag 7 september speelde het team voor het eerst (en voorlopig voor het laatst) met zn allen. Om kwart voor 8 waren Aron, Brian, Finn, Jonathan, Luuk, Rob, Schnider, Xander en Yorick in de kantine van Rohda. De thuiswedstrijd was tegen TOGB E11.

In de eerste helft gingen we voortvarend van start, maar de verdediging was nog niet helemaal op elkaar ingespeeld, voor we het wisten stonden we in de 8e minuut met 1-0 achter.

Nog geen 5 minuten later werd een aanval opgezet door Finn, die Rob aanspeelde, deze gaf een voorzet op Yorick, die keurig afrondde; 1-1

Ook de 2-1 kwam van de voet van Yorick, die bij het nemen van de corner weer goed positie had gekozen. Hij maakte voorlopig de 4e en laatste van het seizoen, wat wij toen nog niet wisten

Het team ging de rust in met een 2-1 voorsprong!

Na 10 minuten in de tweede helft volgde de gelijkmaker. Het eerste verlies kwam na 15 minuten in de tweede helft. Yorick kwam ten val en viel lelijk op zijn pols, die direct pijnlijk was. De wedstrijd werd stil gelegd en Yorick ging naar het ziekenhuis waar bleek dat de pols gebroken is. Balen voor hem! We wensen hem sterkte!

De wedstrijd werd vervolgt en al gauw bewees Jonathan zijn dienst voor het team: hij stopte een counter van de tegenpartij.

Tot 5 minuten voor het einde bleef het gelijk spel maar 5 minuten voor het einde scoort TOGB uit een corner. Vlak daarna dreigt een volgend doelpunt, maar een prachtige redding van Brian maakt dat de achterstand niet groter wordt.

Het team wordt feller dan de rest van de tweede helft, en zowel Finn als Schnider krijgen nog wat kansen, wat helaas niet tot een gelijke stand zorgde.

Na een corner die goed werd weggewerkt blies de scheidsrechter af.

Een compliment voor de scheids Het was zijn eerste wedstrijd en hij deed het prima!

E4 7 sep 13a 800x600

De websitebeheerder wenst Yorick beterschap toe en dat je maar weer snel kan voetballen