Home » EEN VROEGE RIT VAN DE F3 NAAR TOGB IN BERKEL – BELOOND MET WINST!
F3 21 sep 13 1024x683

EEN VROEGE RIT VAN DE F3 NAAR TOGB IN BERKEL – BELOOND MET WINST!

Door Beheerder | 24 september 2013 | Nieuws

Zaterdag 21 september stond wedstrijd nummer 3 op het programma. Een uitwedstrijd bij TOGB in Berkel en Rodenrijs. Om half 8 verzamelen bij Rohda was zeker weer vroeg.

Het was mooi weer en de jongens hadden er zin in. Bij het veld aangekomen mocht er zowaar op echt gras in plaats van kunstgras gespeeld worden

In de kleedkamer kregen ze van Jacob door wie op welke positie moest beginnen.

Beide ploegen wilde voor de winst gaan. F3 kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van de tegenpartij. Vlak voor rust scoorde Justin de 2-0.

Altijd lekker om met een voorsprong de rust in te gaan.

De tweede helft ging direct vol kansen van start. F3 zette goed druk en kreeg verschillende kansen; Robin van der Wolk in de 4e minuut die door de keeper gehouden werd en ook het schot van Niels werd tegengehouden.Een doelpunt voor de F3 hing in de lucht.

Vijf minuten voor tijd neemt Jonathan een corner, en Niels schiet de 3-0 in.

Fluitsignaal en de derde overwinning is een feit. Jullie zijn goed bezig F3!

Op naar de volgende wedstrijd. A.s. zaterdag de nr. 1 tegen de nr. 2 in de poule. Spannend!