Home » Eerste wedstrijd van het seizoen 2013-2014
foto 13-14 bergschehoek 800x600

Eerste wedstrijd van het seizoen 2013-2014

Door Beheerder | 1 september 2013 | Nieuws

Op zaterdag 31 augustus speelde de E4 hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Al om half 8 waren Aron,  Jonathan, Luuk, Rob, Schnider, Xander en Yorrick in de kantine van Rohda. Op getogen ging de reis naar BVCB E7 in Bergschenhoek. Finn en Brian konden er deze keer niet bij zijn.

Voor de zomer hebben de jongens al een paar keer met elkaar getraind, dit werd de eerste (beker)wedstrijd met elkaar.

Al om 1minuut na half negen had het team het voor elkaar en kreeg Schnider de eerste kans, dat beloofde wat! En na 3 minuten was het al raak, Yorrick scoorde, Rohda stond voor! Maar de tegenstander rook ook de mogelijkheden en een minuut later volgde de gelijkmaker en na 7 speelminuten stond Rohda ineens 2-1 achter…..en weer 6 minuten later was de stand 3-1.

In de tijd die volgde waren er over en weer veel kansen en met Xander op het doel en Jonathan en Rob in de verdediging kon Rohda de achterstand beperkt houden. Over en weer volgende de nodige kans, maar Schnider benutte een voorzet en scoorde de 3-2.

De rust volgde.

De tweede helft had de tegenstander het moeilijk, Luuk en Aron leverden goed werk en dat resulteerde in de 16de minuut van de tweede helft in een gelijke stand door een goal van Yorrick.

Hoewel Harro zich voornam om het in de eerste wedstrijd een beetje te laten gaan, is er al veel in positie gespeeld onder aanvoering van zijn aanwijzingen. Hoewel de voorsprong voor Rohda op de loer lag, bleef het tot het eindsignaal 3-3.

De jongens kunnen terug kijken op een leuke en spannende wedstrijd, waarin de gelijke stand meer dan verdiend was!

foto 13-14-bergschehoek 800x600