Home » Figurantenrol Rohda’76
IMG 5612 800x558

Figurantenrol Rohda’76

Door Beheerder | 15 september 2013 | Nieuws

Rohda’76 moet zich de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen compleet anders hebben voorgesteld. Tegen Schoonhoven was er voor het keurkorps van Edwin Kluivers slechts een kansloze figurantenrol weggelegd. De bezoekers deelden de lakens uit. De 0-4 na 90 minuten was niet eens geflatteerd.

Vanaf het eerste fluitsignaal was de ploeg uit de zilverstad de bovenliggende partij. De 0-2 halverwege de wedstrijd deed recht aan de verhoudingen binnen de lijnen. Toch kreeg Arnoud Troost op slag van rust een uitgelezen kans om de spanning terug te brengen, maar voor een leeg doel kreeg de aanvaller de bal niet over de lijn.
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Rohda’76 liep als een tandeloze tijger achter het vlot combinerende Schoonhoven aan. De gasten lieten doelman Jeroen Kok nog twee keer kansloos, 0-4.
Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij CVC Reeuwijk. Die derby op het sportpark aan de Groene Zoom begint om 14.30 uur.

Doelman Jeroen Kok (geel shirt) draaide overuren tegen Schoonhoven (Foto Kees van der Wilk)