0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » NSV’46 A1 – ROHDA’76 A1 0 – 6
voetballer2

NSV’46 A1 – ROHDA’76 A1 0 – 6

Door Beheerder | 16 september 2013 | Nieuws

Na de overwinning tegen Linschoten moesten we het vandaag opnemen tegen NSV. Uiteraard wilden wij het goede spel van vorige week een goed vervolg geven. Helaas misten wij vier spelers (Siem geblesseerd, Stan geopereerd aan zijn enkelbanden, Jesper werk en Herman privéomstandigheden).

Trainer Arjan was afgelopen week afwezig in verband met ziekte, zodat de training ook niet optimaal had plaatsgevonden. Alhoewel donderdag met nagenoeg de hele groep flink was getraind en het partijspel tegen het 2e elftal van Rohda van een uitstekend niveau was.

Uit tegen NSV speel je doorgaans op een slecht veld en het lijkt wel of het altijd in het Noorden waait. Toen wij het complex van NSV op kwamen lopen, zagen wij tot onze grote verbazing een prachtig kunstgrasveld. Dit veld was eind augustus 2013 geopend en we konden niet wachten om te beginnen.

Vanaf het eerste fluitsignaal was Rohda A1 de betere ploeg. Opnieuw speelde wij goed combinatievoetbal en lieten de bal het werk doen. Al snel kwamen wij op rozen te zitten, nadat Mark een steekbal tussendoor op Jack had gegeven. Jack laat weinig kansen liggen en scoorde eenvoudig de 0 – 1.  NSV speelde uitsluitend een lange bal naar voren op de snelle rechtsbuiten. Deze speler had gelukkig zijn vizier niet op scherp staan en daarnaast maakte Luuk het hem dusdanig lastig, dat Nova weinig dreiging voor zijn doel ondervond.

Na de 0 – 2 van Mark werd Rohda een beetje gemakzuchtig ondanks het feit dat we ook in deze wedstrijd voldoende kansen creëerde. Net voor de rust gooide Steven de wedstrijd op slot door de bal met zijn linkervoet in de kruising te krullen. Ruststand 0 – 3.

In de tweede helft was Rohda opnieuw veel beter dan NSV en de kansen stapelde zich op ondanks het feit dat we nonchalanter gingen spelen. Opnieuw liet Jack zijn kwaliteit zien, namelijk scoren (0 – 4). NSV had geen kracht meer en werd daarna overlopen. Zakaria maakte met zijn chocoladebeen een wereldgoal. De bal verdween in de bovenhoek en dat betekende 0 – 5 voor Rohda. Na een mooie aanval over de rechterkant  maakte Mark 0 – 6.  Mark zette de verdediging van NSV voor schut en met een lob uit stand verschalkte hij de keeper.

Ruud Scheer

                                               **************************

Eerstvolgende wedstrijd: 21 september 2013 thuis tegen CVC Reeuwijk A1, 14.30 uur.

 

CVC Reeuwijk heeft inmiddels vier punten uit drie wedstrijden. Zij hebben van NSV ’46 gewonnen, gelijkgespeeld tegen Linschoten en een wedstrijd tegen VEP met 2-1 verloren.

 

Topscorers Rohda A1:

Jack van der Heiden     6

Mark Blanken               3

Steven Westmaas         1

Zakaria Qualit               1 

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie