0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 sterkste in burenruzie
voetbal plaatje speler rohda

Rohda 2 sterkste in burenruzie

Door Beheerder | 15 september 2013 | Nieuws

Na een uitstekende start in de competitie stond voor Rohda 2 op 14 september de kraker in en tegen vv Zwammerdam op het programma. Traditiegetrouw een wedstrijd waarin de punten absoluut niet cadeau worden gegeven.

De volgende elf mochten vanaf het beginsignaal aantreden op de prima grasmat van onze buren: Bart Kastelein; Jan van Dam, Martin Lok, Jan-Willem van der Marel, Guido van Daalen; Jeroen van der Zanden, Niels Uithol (80. Jaap van Dam), Johan Verdoold; Tom Kleuver, Baruch Bouwman (75. Ruben Oskam), Rick Kattenberg.

Vanaf de aftrap werd meteen duidelijk dat Rohda het beste positiespel op de mat kon leggen. Zwammerdam kon hier alleen het hanteren van de lange bal tegenover zetten. Onder leiding van het centrale verdedigingsduo Lok en vd Marel stond de organisatie als een huis. Na een kwartier werd het veldoverwicht ook omgezet in de openingstreffer. Na een goede aanval over de rechterkant van het veld kon met een crosspass Rick Kattenberg gevonden worden die uitstekend de bal tegendraads kon inkoppen. Ook na deze openingstreffer bleef Rohda het beste van het spel hebben, helaas werd dit tot het rustsignaal niet beloond met een tweede treffer.

Zonder wijzigingen aan beide zijden werd de tweede helft aangevangen. In het eerste kwartier na rust had Rohda zich moeten belonen met een aantal treffers. Helaas had de voorhoede het vizier niet op scherp staan en liet het hiermee Zwammerdam in leven. Na 20 minuten in de tweede helft viel de treffer voor Rohda uiteindelijk nog. In een vlijmscherpe counter werd Rick Kattenberg alleen op de doelman afgestuurd, hij behield prima het overzicht en liet Baruch Bouwman voor een leeg doel de 0-2 maken. Na deze treffer liet Rohda het spel meer maken door Zwammerdam. In deze afwachtende fase van onze kant was het Zwammerdam dat met een mooi doelpunt de aansluitingstreffer kon maken. De laatste tien minuten waren er, in een hectische slotfase, voor zowel Rohda als Zwammerdam nog een aantal mogelijkheden om een treffer te produceren. Zowel een gelijkmaker als de 1-3 bleven uiteindelijk uit. Na 90 minuten hield de prima leidende scheidsrechter het voor gezien en konden de welverdiende 3 punten mee terug in de tas naar Rohda.

Met zes punten uit twee wedstrijden een prima start voor Rohda. Volgende week staat de volgende derby op het programma: Siveo ’60 is dan om 12.00 uur in Zegveld de volgende tegenstander.

Tom Kleuver

voetbal plaatje speler rohda

 

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie