Home » ROHDA F3 OP BEZOEK BIJ FLOREANT – BOSKOOP

ROHDA F3 OP BEZOEK BIJ FLOREANT – BOSKOOP

Door Beheerder | 12 september 2013 | Nieuws

Voor de tweede wedstrijd moest er afgereisd worden naar Floreant in Boskoop.

Een vroegertje voor de zaterdagochtend. Om 07:45 uur verzamelen bij Rohda. De wedstrijd begon om 08:45 uur.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Na ongeveer 10 minuten spelen scoorde Quinten het eerste doelpunt. Hoe leuk is het dat hij ’s ochtends bij het wakker worden al tegen zijn moeder had gezegd dat hij vandaag zou scoren.

Wij zeggen: Quinten, zeg dit maar iedere zaterdagochtend!

Al snel volgde de 2-0 van de voet van Justin. En ook de 3-0 komt op naam van Justin te staan.

Na 20 minuten het rustsignaal. De jongens kregen wat te drinken, maar stonden al snel weer te trappelen van ongeduld. Klaar om aan de 2e helft te beginnen. De laatste puntjes werden nog even op de i gezet door Jacob.

Eenmaal in het veld scoorde Floreant de 3-1. Als dit maar goed zou gaan want de week ervoor kregen de jongens van F3 er ook twee tegen na de rust.

Gelukkig hielden ze het hoofd koel en werd het zelfs nog 4-1 door Jonathan.

Komend weekend hebben de jongens rust. Op 21 september is de volgende wedstrijd.