Home » Rohda’76 D1 wint ook 2e bekerwedstrijd.
D1 7 sept 13

Rohda’76 D1 wint ook 2e bekerwedstrijd.

Door Beheerder | 8 september 2013 | Nieuws

Twee dagen na de eerst gewonnen bekerwedstrijd op Reeuwijk D1 (2-0), moesten de heren en dame weer vroeg aan de bak. Nu kwam TOGB D3 op bezoek.

De eerste helft was een slappe vertoning van Rohda. Het team was te afwachtend en kwam daardoor niet in hun spel. De thuisploeg mocht blij zijn dat het maar 0-1 was na de eerste helft.

In de pauze hebben de coaches aangegeven wat er aan het spel schortte en wat verbeterd kon worden. Rohda startte furieus aan de tweede helft en dat resulteerde al snel tot de gelijkmaker (1-1) van Joppe. Rohda bleef het initiatief houden en had duidelijk het heft in handen. Ruben brak door de defensie van TOGB en werd onderuit gehaald door de keeper. Mark schoot de strafschop koelbloedig binnen (2-1).

Aan het eind van de wedstrijd vloeiden de krachten weg bij Rohda en kwam TOGB nog gevaarlijk voor het doel van Rohda, maar Rohda hield stand en de 2e bekerwinst was een feit.