0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E1 – Be Fair E3
E1 28 sep 13 800x531

Rohda’76 E1 – Be Fair E3

Door Beheerder | 29 september 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag  was een speciale dag voor de spelers van de E1  want de sponsor van de E1 Richard v/d Wilk zou een dagje met ons mee lopen . We moesten zaterdag al heel vroeg aanwezig zijn .Zo als het hoort bij belangrijk bezoek werd eerst de selectie voor gesteld aan de sponsor onder genot van een glaasje limonade en een bakkie koffie.
De tegenstander van vandaag Be Fair E3 had in de vorige 4 duels slechts drie punten gehaald , dus zouden dit normaal drie punten moeten opleveren voor ons .
We begonnen vrij goed aan het duel zonder echt heel goed te spelen kregen we toch een paar kansjes. Maar aan alles kon je vandaag zien dat de jongens het niet echt hadden vandaag  en ook de tegenstander kreeg dit in de gaten en ging steeds meer de aanval zoeken . en naar een minuut of 13 kwamen de gasten dan ook verdiend op 0-1 , en niet veel later op 0-2 .Wat we ook probeerden het veld spel werd er niet beter op ondanks dat kwamen we terug op 1-2 door een doelpunt van Jason . Maar voor we het wisten werd ook nog 1-3 voor rust . In de rust deden we een omzetting om te proberen meer grip op de wedstrijd te krijgen  dit resulteerden binnen een paar minuten 1-4  en leek de wedstrijd gespeeld .Het enige wat we nog konden doen was alles of niets spelen . Dit resulteerde in paar goede kansen maar Be fair had vandaag een engeltje mee genomen en zat bij hun vandaag op paal en lat . En waar de bal wel tussen de palen kwam daar had de keeper een antwoord op . Toch was het naar mooie open draaien Giovanni die met een beken schot de stand op 2-4 bracht niet veel later was het weer Giovanni die met een vlammend schot de bal onderkant lat in het doelschoot maar was dit helaas voor ons niet waar genomen door de scheidsrechter  en bleef de stand op 2-4 . Aan het einde van de wedstrijd maakte Be Fair nog zelfs 2-5 er van . Conclusie was simpel vandaag collectieve offday . Later op dag bleek dat we toch nog dat we een beetje geluk hadden want de wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 Groeneweg – Berkel eindigde in 2-2 zodoende blijven we boven aan staan met 2 punten voor sprong op Groeneweg. Volgende week staat de uit wedstrijd met Moerkapelle op het programma deze wedstrijd zal zeker gewonnen moeten worden om alles in eigenhand te houden .
Tot slot wil ik namens de spelers en de begeleiders de Familie v/d Wilk bedanken voor de mooie dag die de kinderen namens jullie hebben gehad. Ook heb ik genoten van het debuut van 2 spelers van de E1 in de D2  goed gedaan Jason en Remco.

Ehrhard v Dijk

E1 28 sep 13 800x531


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie