Home » Rohda’76 en CVC Reeuwijk in evenwicht
Rohda 1 Pascal Hellingerwerf 21 sep 13 800x533

Rohda’76 en CVC Reeuwijk in evenwicht

Door Beheerder | 22 september 2013 | Nieuws

Na de oorwassing door Schoonhoven (0-4) richtte Rohda’76 zich weer op tegen CVC Reeuwijk. Niet voldoende voor de winst, maar het resultaat was bemoedigend: 2-2. Op bezoek aan de andere kant van de A12 kwamen de gasten in het eerste wedstrijddeel niet tot oogstrelend veldspel. CVC Reeuwijk was beter en nam verdiend de leiding, 1-0. In de tweede helft zorgde Rohda’76 voor meer dreiging op de helft van de thuisclub. Dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Esli Westmaas, 1-1. De derby kantelde zelfs toen Pascal Hellingerwerf zijn team aan een voorsprong hielp, 1-2. Die luxe kon Rohda’76 tot tien minuten voor tijd koesteren. Toen trok CVC Reeuwijk de stand weer gelijk, 2-2. Een domper. Zeker toen ook Dick van Dam voor vermeend commentaar op de leiding met rood vroegtijdig moest inrukken. Komende zaterdag speelt Rohda’76 thuis tegen Floreant. De Boskopers, getraind door Bodegraver Koos van Zoest, staan puntloos onderaan. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto Kees van der Wilk: Pascal Hellingerwerf (met haarband) zette Rohda’76 op een 1-2 voorsprong.