0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 na rust langs Zwammerdam
Rohda 1 31 aug 12 800x532

Rohda’76 na rust langs Zwammerdam

Door Beheerder | 1 september 2013 | Nieuws

n de laatste poulewedstrijd voor de beker kon Rohda’76 in de eerste helft niet imponeren tegen Zwammerdam. Na het bekertje thee schrobde Rohda’76 de 0-1 achterstand vakkundig weg om uiteindelijk met een 3-1 overwinning van het veld te stappen. 

Rohda 1 31 aug 12 800x532

Chris Nap (rood tenue) was na rust goed voor twee doelpunten. Foto Kees van der Wilk.


De Dammenaren namen na bijna 25 minuten verdiend de leiding door Sander Schmand 0-1. Tot aan de rust stelden de Bodegravers daar weinig tegenover. ,,Toen speelden we slecht,’’ erkende ook trainer Edwin Kluivers. ,,Na de rust zijn we één op één gaan spelen en dan kun je ook gelijk zien dat we goed kunnen voetballen,’’ verklaart de Rohda-coach de ommezwaai. Chris Nap trok direct na de pauze de stand gelijk, 1-1. De spits zette ook zijn handtekening onder de 2-1. Het slotakkoord kwam van Arnoud Troost. Die zorgde voor de 3-1 op het wedstrijdformulier.  De ontmoeting tussen de twee streekteams stond gepland bij Zwammerdam, maar daar mocht niemand op de velden vanwege de droogte. Daarom verwees de KNVB de twee elftallen naar het sportcomplex van Rohda’76.


Voor Rohda’76 vormde de overwinning een mooie opsteker, zo net voor de competitie. Die begint zaterdag 7 september. Dan openen de Bodegravers met een uitbeurt bij PPSC. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie