Home » Rohda’76 verspeelt voorsprong
Rohda 76 Jaap Veldhuizen 7 sep 13 800x533

Rohda’76 verspeelt voorsprong

Door Beheerder | 8 september 2013 | Nieuws

Aan de eerste competitiewedstrijd heeft Rohda’76 één punt overgehouden. Een domper, want op bezoek bij PPSC hadden de Bodegravers lange tijd zicht op de volle winst. Direct na de rust namen de gasten namelijk een 1-3 voorsprong, maar moesten uiteindelijk een gelijk spel toestaan: 3-3. En dat voelde als een teleurstelling.

In Schiedam moest Rohda’76 het doen zonder de zieke Arnoud Troost en de geblesseerde keeper Jeroen Kok en Stefan van Daalen. Ondanks de absentie van dit trio opende Rohda’76 de score. Chris Nap rondde het voorbereidende werk van Esli Westmaas knap af, 0-1. PPSC kwam via een benutte strafschop langszij, maar net voor de rust kopte Westmaas de 1-2 tegen de touwen. En toen direct na het begin van de tweede helft Nap zijn tweede – en dus Rohda’s derde – van de middag binnenschoot, lag een overwinning binnen handbereik. Toch wist de opportunistische thuisclub zich terug te knokken en hield via twee treffers nog een puntendeling over aan de competitieouverture, 3-3.

Aanstaande zaterdag 14 september speelt Rohda’76 zijn eerste thuiswedstrijd. Dan is Schoonhoven te gast op sportpark De Broekvelden. Aanvang 14.30 uur.