wed verslag4

RVC D1 – Rohda’76 D1

Door Beheerder | 15 september 2013 | Nieuws

Op zaterdag 14-09-2013 om 11 uur moesten wij tegen RVC ’33 Dl uit.

In het begin ging het gelijk om. Het was een spannende eerste helft. Er werd goed gevoetbald.

RVC ’33 kreeg ook leuke kansen. Maar onze spitsen waren scherp en doel gericht. Dat resulteerde naar een eerste helft met een stand van 0-3. Een terechte

stand. Ik heb zelfs de bal een aantal op de lat zien spatten. En RVC ’33 Dl had een hele goede doelman.

0-3 gingen wij in de rust. Piet onze leider heeft nog een korte toespraak gehouden en een aantal tactische meldingen gemaakt.

In de tweede helft was er een klein foutje in de achterhoede. Daar kwam een tegen doelpunt uit.

Stand dus 1-3. Gert- jan gaf aan dat hij er doorheen zat. Dus er werd gewisseld. Jan-Paul op de plaats van Gert- Jan. Duncan stond spits en dat deed hij

goed. Een spits moet gretig zijn en dat was hij.

Ruben was ook weer een beetje de oude aan het worden. Wij hebben een leuk team. Met het belangrijkste PLEZIER. Winnen is altijd de doelstelling

natuurlijk in de voetballerij.

In de tweede helft werd de doel saldo uitgebreid. Tot 1-9. Er zijn er zoveel gemaakt dat ik niet meer weet wie allemaal. Piet houd het allemaal netjes bij.