0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Samen bereik je meer dan alleen…
Marna en WiKa

Samen bereik je meer dan alleen…

Door Beheerder | 18 september 2013 | Club van Honderd

Wat zou Rohda’76 zijn zonder haar financiële weldoeners? Ook dit jaar prijken er veel logo’s op het prachtige blauwe shirt van onze vereniging. En niet alleen sponsoring op het tenue behoort tot de mogelijkheden. Dit seizoen verwelkomen wij enkele nieuwe sponsoren in welke vorm dan ook.

Benefits voor Rohda’76

Jan-Willem van der Marel en Karel de Vos, wie kent ze niet? Rohda-jongens in hart en nieren die onze vereniging vanuit hun bedrijf Retail Benefits voorzien van toners voor ons eigen printwerk. Als tegenprestatie vind je hun reclamebord bij de entree van het hoofdveld. Ook steunen zij de bouw van de kleedkamers via het inzamelen van lege toners, cartridges en oude mobieltjes.

Slagerij Gelderblom steunt Rohda’76

Slagerij Gelderblom (Vromade) liep u tegen het lijf tijdens de thuiswedstrijd tegen Zwammerdam afgelopen seizoen én het sponsortoernooi. Zij verzorgden de barbecue en zijn goed vertegenwoordigt met twee reclameborden langs onze velden. Patrick Bakker van Slagerij Gelderblom kijkt, net als wij, erg positief terug op de samenwerking tot nu toe.

Korting bij de kapsalon

De Club van Honderd krijgt er weer twee nieuwe faciliteersponsors bij. Marna Hairclub Bodegraven staat voor persoonlijke aandacht, advies, luxe, professionaliteit en een goede sfeer. Je kunt er terecht voor alle haarbehandelingen, aldus Claudia van Leeuwen, eigenaresse van de hairclub. Vanaf vandaag kun je bij de Oud Bodegraafseweg 4 terecht voor een mooie CvH aanbieding: 10% korting op aankoop van Kerastase en L’oreal professional producten.

Snelle en vakkundige sponsor

Een leven zonder computer is voor de meesten van ons ondenkbaar. ‘Bijna niemand kan meer zonder’, bevestigt William Kasius. Vier jaar geleden opende hij zijn computerwinkel WiKa Services in de Willemstraat. De service die WiKa biedt is snel en vakkundig. Dat bevestigde hij toen Rohda’76 hem vroeg software te leveren. Naast een reclamebord achter het doel op veld 1 heeft William voor de CvH-leden een mooi aanbod: 10% korting op de compatible inkt (namaak).

Rohda’76 is erg trots op haar nieuwe sponsoren en heet hen van harte welkom bij onze mooie vereniging. Als lid van de CvH kun jij gebruik maken van de mooie aanbiedingen. Geen lid? Dat wordt je al voor € 50,- per seizoen. Ook als je niet verbonden bent aan de CvH ben je uiteraard van harte welkom bij al deze sponsoren.

Met sportieve groet,

Benjamin Rutjens

Bijschrift foto: bovenin Claudia (2e van links) en collega’s van Marna Hairclub, onderin William Kasius

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie