0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Siveo 2 – Rohda 2
voetballer3

Siveo 2 – Rohda 2

Door Beheerder | 27 september 2013 | Nieuws

Na de goede competitie start, met 2 winstpartijen tegen TAVV en Zwammerdam, staat vandaag de uitwedstrijd bij de fysieke en stugge plattelandsvereniging Siveo op het programma.

Druk zetten, vooruit verdedigen en vanuit de opbouw verzorgd voetbal spelen was de opdracht van de coach. Daarnaast is het mooi om de eerste 2 wedstrijden te winnen, maar is het voor zo’n derde wedstrijd misschien nog wel belangrijker om een goed resultaat neer te zetten.

Nadat de scheidsrechter de spelerspassen met onze koppen ‘gematcht’ had, en de ringen van onze vingers af waren, was het tijd om het veld te betreden.

We begonnen niet zo heel best aan de wedstrijd. We leden veel balverlies door onnodig het duel aan te gaan tegen deze fysieke ploeg. Daarnaast waren we niet scherp in de afronding, want kansen die waren er, weliswaar voor beide ploegen. Hoogtepunt van de eerste helft was een mooie vrijetrap van Tom die hij tegen de binnenkant van de paal schoot.

In de rust werden Baruch en Johan gewisseld. Joel en Jeroen kwamen daarvoor in de plaats. Helaas moest Niels na 50 min het veld verlaten, had wat last van zijn heup. Wouter was zijn vervanger op het middenveld.

‘Als je ze zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat wel’ luidt een oud gezegde. Jawel, Siveo krijgt het voor elkaar om na een vermeende overtreding tegen Rohda op het middenveld, er als een haas vandoor te gaan en de bal in het net achter Bart te schieten, 1-0 Siveo.

Door te blijven voetballen en druk te zetten op de helft van de tegenstander kregen we wel wat overwicht in het laatste half uur. Dit resulteerde in wat goede aanvallen en kansen. Bij de 3e poging van ondergetekende was het raak. Een mooie aanval, met een steekpass van Joel in de 16 op Roel W zorgde voor de 1-1 op het scorebord. Dit was ook de eindstand na 90 minuten.

Al met al een matige wedstrijd tegen een matige tegenstander, uitslag overigens wel terecht.

Volgende week zaterdag staat er een lastige pot op het programma tegen Rijnvogels, die afgelopen zaterdag TAVV nog een pak rammel gaf door met 5-1 te winnen. Maar goed, als je de uitslagen in de flipperkast die ‘de Eredivisie’ heet soms ziet, is werkelijk alles mogelijk en is geen tegenstander voor Rohda 2 te groot!

Groeten, Roel Weerheim

Doelman: Bart Kastelein

Verdediging: Guido van Daalen – Mark van Barneveld – Jan Willem v/d Marel – Jan van Dam

Middenveld: Johan Verdoold – Niels Uithol – Tom Kleuver

Aanval: Roel v/d Put – Baruch Bouwman – Roel Weerheim

Wissels: Joel Branger – Jeroen v/d Zanden – Wouter Franken – Patrick Hans

voetballer3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie