0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sponsor van september 2013: Van Dijk Gevelsteen
Van Dijk Gevelsteen 800x451

Sponsor van september 2013: Van Dijk Gevelsteen

Door Beheerder | 2 september 2013 | Nieuws

 

De bal rolt weer en daarmee krijgen ook onze sponsoren net als vorig seizoen de gelegenheid om zichzelf aan u voor te stellen. In de rubriek ‘Sponsor van de maand’ laten wij onze sponsoren aan het woord en lichten zij hun bedrijf toe, maar ook waarom ze verbonden zijn aan onze vereniging.

 

Vorig seizoen kwamen al zeven financiële weldoeners aan het woord. Willem van der Marel gaf als laatste het stokje door aan de familie Van Dijk. Pieter van Dijk legt uit wie hij is, wat zijn bedrijf precies doet en waarom Van Dijk Gevelsteen sponsor is bij Rohda’76.

Van Dijk Gevelsteen 800x451

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

1993

Over u en uw onderneming:

Wij zijn leverancier van diverse, kwalitatief hoogwaardige, ruwbouwmaterialen zoals binnenmuurstenen, raamdorpelstenen, dakpannen en uiteraard gevelstenen.

Gestart in Bergambacht, maar vanwege de gunstigere ligging na vijf jaar verhuisd naar Reeuwijk. Daar een gezonde groei doorgemaakt. Echter, door alle ontwikkelingen in deze specifieke handel is Van Dijk Gevelsteen in 2008 overgegaan naar een groter pand in Bodegraven. Hier vindt u een zeer ruime showroom met ruim 1.500 soorten gevelsteen en alle soorten dakpannen. Opdrachtgevers, aannemers en architecten kunnen zich oriënteren en deskundig laten informeren. De ervaring en expertise van 40 jaar draagt er toe bij dat er sprake is van een gedegen advies bij de keuze van het gewenste en/of vereiste materiaal.

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Ome Dirk komt hier al vele jaren over de vloer voor een kop koffie en de sponsoring van een wedstrijdbal. Sinds ‘n jaar of 5 zijn we ook bordsponsor.

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Die worden hieronder wel duidelijk.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

Sinds ’86 ben ik lid. Een groot deel van m’n vrienden heb ik leren kennen bij Rohda’76. Sociaal is deze club dus heel belangrijk, niet alleen voor mij.

Rohda heeft met de verschillende vernieuwde besturen en een Businessclub, de mensen die weten wat nodig is om de club de komende jaren te laten groeien, bijvoorbeeld met de nieuw kleedkamers.

Ook weten de verschillende besturen waar de kansen liggen voor een amateurvereniging, kijkend naar het dames/meisjesvoetbal binnen de club.

Het is mooi om te zien dat door deze ontwikkeling de club een gezonde groei heeft doorgemaakt. En het is er ook niet bepaald ongezelliger door geworden in de kantine!

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Retail Benefits. Een jong bedrijf van twee echte Rohda-jongens, die vast wel wat te vertellen hebben.

In oktober is Retail Benefits de eerstvolgende sponsor van de maand. Houd de website dus in de gaten!

Benjamin Rutjens

Rohda’76 (sponsorzaken) 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie