F3 31 augustus 800x600

TEAM F3 VOORTVAREND VAN START!

Door Beheerder | 2 september 2013 | Nieuws

Zaterdag 31 augustus de eerste wedstrijd van het seizoen.

De jongens van F3 hadden er zin in. De tegenstander: Soccer Boys. Voordat de wedstrijd begon werd in de kleedkamer de opstelling door middel van plastic bekers bekend gemaakt. Ook voor een aantal ouders werkte dit heel verhelderend. Iets later dan gepland begon de wedstrijd. De eerste paar minuten was het even wennen maar al snel liep het gesmeerd. De 1-0 kwam uit de voeten van Justin. Al snel volgde de 2-0 van Jonathan.

De tegenstander was nog niet gevaarlijk geweest voor het doel van Marc. De verdedigers Robin en Robin hielden de Soccer Boys goed op afstand. Vlak voor rust scoorde Niels de 3-0.

In de kleedkamer even pauze met een drankje en een peptalk.Van coach Jacob kregen alle jongens een compliment. De opdracht was onder andere met rode koppen terug in de kleedkamer. Deze missie en met 3-0 voorstaan was geslaagd.  De wedstrijd was nog niet gespeeld. Er volgde nog een spannende tweede helft.

Gewisseld van helft; hadden de jongens van F3 tegenwind die zelfs wat harder was gaan waaien. Ze moesten er tegenaan.

En spannend werd het….Soccer Boys scoorde de 3-1 en snel daarna de 3-2. Deze Boys roken de overwinning en zette flink druk. Gelukkig herpakte F3 zich goed. Met een aantal reddingen van doelman Jens is de eindstand 3-2 gebleven.

Jongens, jullie hebben een goeie eerste wedstrijd gespeeld. Toppers!