0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vijftig tinten zwart geven kleur aan kleedkameractie

Vijftig tinten zwart geven kleur aan kleedkameractie

Door Beheerder | 2 september 2013 | Nieuws

 

Inktzwart, pikzwart, dof zwart, nachtzwart, glanzend zwart. En nog veel meer zwarttinten.

Huh? Waar gaat dit over, vraag je je misschien af? Nou over de oude mobieltjes, toners en inktcartridges die veel leden voor de zomervakantie bij Rohda’76 achterlieten. De drie daarvoor bestemde dozen in de gang van de kantine puilden steeds uit met de zwarte voorwerpen. Allemaal afgeschreven en nutteloos. Maar niet voor Rohda’76. Voor onze vereniging leveren deze attributen geld op. Via Retail Benefits (www.inkio.nl) – het bedrijf van Jan-Willem van der Marel en Karel de Vos – beginnen die mobieltjes, toners en inktcartridges aan een tweede leven. Tot nu toe heeft jullie bijdrage al € 400 opgeleverd. Dat bedrag voegen we toe aan het saldo voor de bouw van de twee nieuwe kleedkamers. En de inleveractie loopt gewoon door. Dus heb je zelf lege cartridges of afgedankte mobieltjes? Lever ze in bij Rohda’76! Informeer ook eens bij de buren, de administratie op school of je werkgever. Laat ze de toners voor jou apart houden. En dan neem jij ze mee naar Rohda’76. Vanzelfsprekend. Zo geven al die al tinten zwart kleur aan de kleedkameractie.

En heb je nieuwe cartridges nodig, dan ben je bij Retail Benefits aan het goede adres (zie bijgevoegde prijslijst). Ook weer een win-win-situatie, want 80 procent van de winst schenkt Retail Benefits aan Rohda’76. Bestellen kan via info@retailbenefits.nl. Houd wel rekening met € 3,95 verzendkosten.

Prijslijst >>>

 
Cartridges 2 800x533

Foto: Cartridgeboxen

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie