0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Draag je steentje bij: word lid van de VriendenLoterij!
logo

Draag je steentje bij: word lid van de VriendenLoterij!

Door Beheerder | 9 september 2013 | Nieuws

Tijdens de zomervakantie zat de financiële commissie niet stil. Hierdoor bleef geld binnenstromen voor de nieuwe kleedkamers. Vanuit het Rabo Dichtbijfonds ontvangen we maar liefst € 4.000,-. Een zeer mooie geste van de betrokken hoofdsponsor Rabobank Rijn en Veenstromen. Naast deze financiële injectie ontvangt de vereniging € 650,- van de BBQ met Rohda’76 2 en 3. Het inleveren van lege toners, cartridges en oude mobieltjes via Retail Benefits zorgt ook voor € 400,-. Hetzelfde bedrag schonken de klaverjassers. Met deze impulsen staat de teller inmiddels op € 40.743,-!!!

 

 

De bouw van de kleedkamers op een andere manier steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van Rohda’76 en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

 

Op maandag 14 oktober organiseert Rohda’76 een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor de bouw van de twee nieuwe kleedkamers. Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!

 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden en voor Rohda’76!

 

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=9984. Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor Rohda’76!

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van Rohda’76

 

Benjamin Rutjens

Klik op onderstaande banner om naar de Rohda pagina te gaan van de Vriendenloterij

logo

 

 

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie