Home » Zaterdag 21 september: onterecht verloren Rohda’76 E4 – Be Fair E6
F4 21 sep 13

Zaterdag 21 september: onterecht verloren Rohda’76 E4 – Be Fair E6

Door Beheerder | 22 september 2013 | Nieuws

De vierde wedstrijd was tegen Be Fair. Om kwart voor 8 verzamelden de jongens zich voor de thuiswedstrijd. Harro had ook deze wedstrijd zijn assistent trainer Yorrick bij zich en er waren veel Rohda-supporters, dus het beloofde wat.

De eerste helft was Rohda vooral in balbezit en waren de jongens gretig om te spelen! Voor het publiek leuk om te zien. De kansen die Be Fair kreeg werden echter direct  benut en na ruim een kwartier stond Rohda met 0-2 achter door twee harde afstandsschoten. De jongens lieten de moed niet zakken en Finn kreeg veel kansen, maar de keeper van Be Fair zat er iedere keer goed bij. Vijf minuten voor rust kreeg Be Fair weer een kans. Een prachtige redding van Brian maakte dat het team niet verder achter kwam. Rohda ging met een achterstand de rust in.

Het team heeft de beschikking over 2 jongens die willen keepen en Xander en Brian wisselden van plaats.

Al kort na rust kwam het team met 0-3 achter, maar dat was niet aan het spel te merken, de jongens bleven sportief fanatiek. De grootste hinder had Rohda vooral van het fysieke spel van de tegenstander, duwen en trekken werd door hen niet geschuwd helaas. Jonathan, Rob, Luuk  en Aron moesten in de verdediging en het middenveld daardoor hard werken, maar dat ging ze goed af. Aron  raakte in deze helft ook kort geblesseerd, maar pakte de draad snel weer op!

Een kwartier in de tweede helft werd het harde werken van het team beloond en mocht Schnider scoren, zo’n tien minuten later scoorde hij weer en was de stand 2-3. De gelijke stand lonkte!

In de laatste minuut kwam er een corner en het harde schot werd door Xander goed gepakt, maar in deze redding was hij zelf al over de achterlijn geraakt, wat de eindstand op 2-4 bracht.

Erg jammer en onterecht: het harde werken en sportieve spel hadden een gelijke stand minstens gerechtvaardigd.