0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Belactie kan € 5.000,- opleveren
djsb rohda

Belactie kan € 5.000,- opleveren

Door Beheerder | 25 oktober 2013 | Nieuws

‘Goede avond, je spreekt met Jeroen Kok van Rohda’76’. Wellicht kreeg jij 14 oktober ook een soortgelijk telefoontje. Dat kan kloppen. De mannen van Rohda’76 1 vormden een klantenpanel en gingen Recht op hun doel af! En dat doel was minimaal 50 nieuwe leden van de Vriendenloterij. Waarom, zou je zeggen? Alles om de bouw van de twee nieuwe kleedkamers te realiseren.

 

Vlaggenschip zet zich in voor Vriendenloterij

Onder begeleiding van de Vriendenloterij trokken de mannen de stoute schoenen aan en probeerden ze zoveel mogelijk nieuwe leden te werven of omzettingen te generen. En niet onverdienstelijk. Aan het einde van de avond stond de teller op de gewenste 50 nieuwe loten en nog eens 15 loten die aan Rohda gekoppeld worden. Een topprestatie van ons vlaggenschip. En dat in één avond tijd. Die ons direct al € 250,- opleverde. 

 

Hoe komen wij aan dit bedrag?

Maar hoe komt onze vereniging dan aan het geld? Van het bedrag dat je voor een lot betaalt gaat de helft naar Rohda’76. Maandelijks ontvangen wij dus een aanzienlijk bedrag. Als alle houders van een lot een jaar lang lid blijven levert dit ons € 5.000,- op. Deze bijdrage is zeer welkom! Allemaal dankzij de inzet van ‘ons eerste elftal’. 

 

Tussenstand ‘Draag je steentje bij’

Zoals gezegd kan deze actie een behoorlijk steentje bijdragen voor de bouw van de kleedkamers. Het doel komt hiermee steeds dichterbij. Met de actie komt de teller op € 45.743,-. In de Algemene Ledenvergadering van 18 november wordt je bijgepraat over de vorderingen en de vermoedelijke startdatum van de bouw. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we in het begin van het nieuwe jaar de eerste paal de grond in slaan. 

 

Namens het bestuur wil ik de bellers bedanken, maar ook de (nieuwe) leden van de Vriendenloterij die Rohda steunen.

 

Ben je niet gebeld of wil je alsnog lid worden? Ga naar www.vriendenloterij.nl en meld je aan!

 

Met sportieve groet,

 

Benjamin Rutjens

djsb rohda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie