0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ben jij al lid van de VriendenLoterij? Draag je steentje bij!
vriendenloterij

Ben jij al lid van de VriendenLoterij? Draag je steentje bij!

Door Beheerder | 8 oktober 2013 | Nieuws

Zoals je op maandag 9 september al kon lezen is Rohda’76 lid van de Vriendenloterij. Om de bouw van de twee kleedkamers te realiseren organiseren wij een speciale belactie. Ben je al lid van de Vriendenloterij? Dan kun je Rohda’76 eenvoudig steunen!

Loten omzetten naar Rohda’76
Voor het omzetten van loten kunnen de deelnemers bellen naar de ledenservice van de VriendenLoterij op tel: 0900 300 1400. Zij maken het binnen de minuut voor jou in orde. Een andere mogelijkheid is via je persoonlijke pagina.  

Kans op fantastische prijzen
Op maandag 14 oktober kun je in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze vereniging wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met je deelname draag je bij aan de bouw van de kleedkamers, 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas, en dat niet alleen!

Jij maakt ook nog eens elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit! De prijs van een lot is € 11,- per trekking, er zijn 12 trekkingen en 2 extra trekkingen. Kijk voor meer informatie over deelname of de voorwaarden op www.vriendenloterij.nl.

Anderen zijn ons voorgegaan
Voetbalvereniging Olympia uit Gouda toonde recentelijk nog aan dat de belactie van de Vriedenloterij effect sorteert. Leden van de selectie doken één avond in de telefoon. Het resultaat: 175 verkochte loten. Dat levert de club ongeveer € 10.000,- in een jaar tijd. En dat is nou net het bedrag dat wij nog nodig hebben om de bouw te realiseren.

Als je niet kunt wachten en ons direct wil steunen, klik dan hier. Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor Rohda’76!

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden en voor Rohda’76!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van Rohda’76

Benjamin Rutjens

vriendenloterij

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie