Home » DOELPUNTENFESTIJN IN REEUWIJK!
F3 800x533

DOELPUNTENFESTIJN IN REEUWIJK!

Door Beheerder | 21 oktober 2013 | Nieuws

Op een koude maar gelukkig droge zaterdagochtend 12 oktober stond de wedstrijd tegen CvC Reeuwijk F4 op het programma.

De wedstrijd begon tegen 5 jongens van CvC. Rohda F3 was even de weg kwijt. Het bleek lastig te spelen tegen slechts 5 jongens terwijl wij er 7 in hadden staan.

Desondanks opende Justin de scoren. Na ongeveer 10 minuten spelen kwamen de ontbrekende 2 spelers in het veld bij CvC. Gelijke strijd: 7 tegen 7.

De 2-0 kwam wederom van de voeten van Justin en vlak voor rust scoorde Robin (van de Wolk) de

3-0.

RUST met een glaasje limo en wat te knabbelen.

In de tweede helft was F3 niet meer te stoppen. De doelpunten vlogen er achter elkaar in;