0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Optie1 support Rohda’76
D1 met sponsor 800x533

Optie1 support Rohda’76

Door Beheerder | 8 oktober 2013 | Nieuws

De D1-pupillen van Rohda’76 hebben in Optie1 een nieuwe sponsor gevonden. De telecomwinkel van Ward van der Waerden en Alex Verbree stak de jonge Rohda-talenten afgelopen zaterdag in een geheel nieuwe outfit. “Wij zijn allebei voetballiefhebbers en vinden het leuk om op deze manier onze betrokkenheid te tonen en een bijdrage te leveren aan de voetbalsport in Bodegraven”, motiveren de twee sponsoren hun keuze voor Rohda’76. In de nieuwe tenues hadden de jongens van Rohda’76 D1 direct succes en wonnen met 3-2. Optie1 is te vinden in de Kerkstraat 37. Deze onafhankelijke telecomaanbieder telt bijna 50 vestigingen in heel Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier vrijblijvend terecht voor persoonlijk advies en alles op het gebied van telefonie- en internetabonnementen, Alles-in-1 pakketten, accessoires en ook energie. U bent van harte welkom!
 

D1 met sponsor 800x533
De D1-pupillen van Rohda’76 in de nieuwe tenues
. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie