0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 2 laat er geen gras over groeien.
R2 12 okt 13

Rohda ’76 2 laat er geen gras over groeien.

Door Beheerder | 14 oktober 2013 | Nieuws

De manschappen van trainers Peter Verweij en Ton Schuddemat lieten het deze week eindelijk zien. Het verlies tegen Rijnvogels werd nog enigszins geaccepteerd maar na vorige week, de blamage tegen Zevenhoven, moest de wedstrijd gewonnen worden.  Een topfit Rohda trad aan in de bekende 1-4-3-3. Het team, nagenoeg onveranderd ten opzichte van vorige week , was op en top fit en had goede hoop op de juiste afloop. Het sterrenensemble ,dat vanwege 25 regendruppels op veld 1, moest aantreden op het goed gemaaide korte kunstgrasveld. De opstelling was als volgt:

Bart

Jan – Gied – Jeroen – Patrick

Wouter – Niels(C) – Johan

Tom – Baruch – Joel

Om 12 uur klonk het fluitje. Bij Alphia waren er echter al problemen voordat er ook maar een minuut was gespeeld. De keeper moest nog even helpen in de wei bij z’n vader. Een bekende boer in Alphen a/d Rijn die mais verbouwd. Hierdoor begon Alphia met 10 man, de keeper vervangen door de linkshalf. Na 8 minuten was het hierdoor al raak. De kapitein en geestelijk leider van het elftal Niels gaf een fabelachtige bal op Wouter. Die fraai afrondde in de verre hoek 1-0 stond op het scorebord na 8 minuten. Nog geen 6 minuten later, na een fantastische aanval over de linkerkant, kon Wouter Rohda op 2-0 zetten. Met een fabelachtige bal in de verre hoek liet hij de keeper kansloos. Inmiddels was de keeper gearriveerd bij Alphia, die hoopte de schade nog te beperken. Rohda moest zich even aanpassen op de 11 tegen 11 situatie. Na ruim een half uur stond de 3-0 al op het bord. Een aanval via diverse schijven werd beloond door Joel. Hoorbaar Roezemoes van de tribunes over de eventuele dubbele cijfers op het bord. 10 minuten later werd er weer gescoord….uit een corner. Maandenlange trainingen  op hoektrappen zorgde ervoor dat Rohda op 4-0 kwam. Een goed uitgevoerde corner die op Johan belandde vloog er via 4 man van Alphia in. De 5-0 werd ook nog voor rust gemaakt door wederom Wouter. De rechtsmid maakte de hattrick compleet na een vernuftig voorzetje van Tom. Rohda ging content de rust in. Alphia hoopte slechts om de meelij van Rohda

In de rust kwamen er verse spelers in. Roel kwam erin voor Baruch en Luuk kwam erin voor Jan.Vers 5 minuten op het veld kon Tom de 1e van zijn middag maken. Na een goede pass van kersverse rechtback Luuk, kon Tom aanleggen voor de 6-0. Inmiddels is Koen in het veld gekomen voor Johan.  Na de 7-0 van Tom na voorbereidend werk van Koen, gaf Koen ook de assist op Wouter. Die maakte het kwartet rond. Hij heeft goede zaken voor de Tante Corrie Bokaal gedaan. Roel mocht de 9-0 nog intikken. Het publiek had niets te klagen maar toch eisten ze dat er nog een 10e moest komen. Wie vraagt zal ontvangen dacht Joel. Die een goede bal van Koen verzilverde met een fraaie bal in het hoekje. 10-0. Klinkklare cijfers van het sterrenensemble.

Na de wedstrijd hadden alle spelers van Alphia al een petje gekregen om te huilen. Ondanks een dik verlies hebben zij zich toch sportief gedragen. Rohda, dat volgende week rust heeft,  moet deze lijn doorzetten richting de volgende wedstrijd om zich weer in de bovenste regio terug te komen.

Gesproken aldus

P. Selie

R2 12 okt 13

Wouter Francken was goed op schot, hij maakte vier doelpunten


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie