0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 C2 ontvangt nieuwe shirts van sponsor De Hollandse Boerderij
C2 12 sept 13

Rohda ’76 C2 ontvangt nieuwe shirts van sponsor De Hollandse Boerderij

Door Beheerder | 17 oktober 2013 | Nieuws

Het eerste gedeelte van het seizoen 2013-2014 in de C, zit er bijna op. Vorige jaar als D1 ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse en nu ingedeeld, als C2 in de bekercompetitie 3de klasse. Nu nog 2 wedstrijden te spelen waar er nog maar 1 van telt voor de eindrangschikking. De 2de plaats, in deze korte bekercompetitie, is een feit en de 1ste plaats kan nog altijd.

Het team bestaat uit alleen maar 1ste jaars C, waar Dominick van Doorn bij gekomen is. Complimenten aan deze groep jongens, de spelvreugde en plezier spat er vanaf, hetgeen de basis is voor de hele goede resultaten van het afgelopen 1,5 jaar. Om het team heen is er hulp van alle ouders om allerlei taken te vervullen zoals, bardiensten, de jongens op tijd bij de uitwedstrijden te krijgen en begeleiding  tijdens wedstrijden en trainingen. Afgelopen weekend mochten wij als team ook onze nieuwe shirts ontvangen met onze trouwe sponsor De Hollandse Boerderij erop gedrukt.

Na de herfstvakantie zullen wij in onze nieuwe tenue op De Hollandse Boerderij uitgebreid foto’s nemen, die dan, met dank aan Wouter Blok, ook te bewonderen zullen zijn op onze eigen site http://c2.rohda76.nl/

De ambitie is komend seizoen in de 2de klasse uit te komen en hier met z’n allen weer veel plezier aan het voetbal te beleven. Iedereen kan ons ook volgen op twitter  @c2Rohda76

C2 12 sept 13


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie