Home » Rohda`76 2 maakt het weer niet waar!
wed verslag5

Rohda`76 2 maakt het weer niet waar!

Door Beheerder | 28 oktober 2013 | Nieuws

Na een zaterdag zonder voetbal en daarvoor een 10-0 overwinning op Alphia, stond vandaag de wedstrijd tegen Hazerswoudse boys 2 op het programma. Deze wedstrijd kon vooraf de boeken in, als de wedstrijd waarin bijna alle leiders ontbraken. De hoofdtrainer en de aanvoerders 1,2,3 vonden hun vrouw belangrijker dan deze wedstrijd. Jammer, maar ook zonder hun waren de 3 punten haalbaar.

Tijdens de wedstrijdbespreking werd Ton gelijk op de proef gesteld, doordat 1 van ons een uurtje extra slaap nodig had. De wedstrijd werd begonnen in de volgende opstelling: Renaldo; Patrick, Jan-Willem, Jeroen, Jan; Johan, Wouter, Luuk; Koen, Baruch, Joel.

De wedstrijd werd gespeeld onder winderige omstandigheden en dit was dan ook in de 1e helft te zien. Hazerswoudse boys (windje mee) hanteerde vanaf het begin de lange bal naar voren en hier wisten wij geen raad mee. Wij antwoordden door mee te gaan in hun spelletje en speelde dus ook vaak de lange bal, terwijl dit niet het spelletje is wat ons ligt. Ballen kwamen niet aan en duels werden niet gewonnen. Toch was het Rohda die op 1-0 kwam, door een schot van Baruch. Dit doelpunt was echter niet de bevrijding en Hazerswoudse boys bleef met de lange bal en corners gevaarlijk, wat uiteindelijk ook tot de 1-1 leidde. Dit tegendoelpunt was er wel eentje met een vraagteken, want was de bal niet over de achterlijn geweest? Luuk vond van wel, scheidsrechter van niet. De scheidsrechter maakte een einde aan deze discussie door Luuk de gele kaart te tonen. Dit was uiteindelijk ook de ruststand. De rust kenmerkte zich door lange stiltes en oppeppende woorden van Ton. Die ook nog is 2 verse krachten in het elftal zette. De uitgeslapen Guido kwam voor Luuk en Jaap kwam voor Koen.

De 2e helft kwamen wij een stukje beter uit de startblokken en dit leidde ook tot enkele kansjes. Helaas was deze opleving maar van korte duur en zakte het niveau van ons weer naar de ondergrens. Uiteindelijk scoorde Hazerswoudse boys dan ook de 2-1 en verdween het laatste beetje geloof uit het elftal. Ton probeerde dit nog terug te brengen door Edwin in te brengen voor Patrick, maar het kwaad was al geschied. Uiteindelijk scoorde Hazerswoudse boys ook nog de 3-1. Na deze goal dacht een speler van Hazerswoudse boys tot 2x toe een toneelstukje op te voeren om ons kaarten aan te smeren, gelukkig toonde de scheidsrechter zicht op deze momenten een wijs man.

De slotconclusie is dat wij opnieuw niet in staat zijn om de tegenstander ons spelletje op te leggen, de strijdlust ontbreekt en ook de echte wil om te winnen ontbreekt op de belangrijke momenten. Wij hebben nog een hoop te leren en hopelijk gebeurt dit snel, want de komende 2 weken staan er goede tegenstanders tegenover ons.