Door Beheerder | 7 oktober 2013 | Nieuws

8 uur aanwezig. Er moesten foto’s worden gemaakt voor onze nieuwe sponsor.

De D1 in een heel nieuwe kleding van sponsor OPTIE 1.

Wij zijn hier er blij mee. En bedanken hiervoor onze sponsor.

Na de foto  begonnen wij aan de warming up. Dat liep best wel lekker.  In de eerste helft was het ook goed te zien dat de D1 voor de winst ging. Er werd goed gevoetbald.  En de resultaat was dan ook goed. 2-0 naar de rust. Met ook een mooi lopje van Ruben.

Tweede helft ging het de eerste 10 minuten goed. En kwamen op 3-0 te staan . De derde doelpunt werd door Mark Spaan gescoord. Ook een hele fraaie.

Daarna werd het ons moeilijk gemaakt door Floreant. Deze kwamen terug op 3-1. En in de laatste minuten werd het zelfs nog 3-2. Onze D1 dacht dat zij er al waren en dat bracht ons in de problemen.

Eerste helft mooie pot. De tweede helft was een stuk minder.

Volgende week kunnen wij de eerste plaats veilig stellen. Een gelijk spel is voldoende.

Berkel heeft namelijk 2 punten laten liggen.

Dame en heren. Blijf voetballen. En denk nooit te makkelijk.