0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 loopt meer averij op
Rohda 1 5 okt 13 800x534

Rohda’76 loopt meer averij op

Door Beheerder | 6 oktober 2013 | Nieuws

Het is onmiskenbaar. Rohda’76 zit in de hoek waar de klappen vallen. Nu moest het geplaagde elftal het hoofd buigen voor Gouda, 2-1. Door de nederlaag blijft Rohda’76 op de voorlaatste plaats met twee schamele puntjes uit vijf duels. De stopwatch van de scheidsrechter had slechts 180 tikken geklokt toen de Gouwenaren de leiding namen, 1-0. Na deze domper rechtten de blauwhemden de ruggen, sprokkelden wat kansjes bij elkaar, maar konden die niet tot doelpunten promoveren. In de tweede helft moest Rohda’76 een verdubbeling van de score toestaan, 2-0. Roy Snijder bracht de spanning terug, 2-1. In het laatste kwartier ging Rohda’76 nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker, creëerde enkele mogelijkheden maar zelfs één punt was de Bodegravers niet gegund, 2-1. Komende zaterdag komt (mede)koploper Meanse naar Bodegraven. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Rohda 1 5 okt 13 800x534


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie