0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 stunt tegen koploper
Rohda 1 Roel vd Put 19 okt 13 800x527

Rohda’76 stunt tegen koploper

Door Beheerder | 20 oktober 2013 | Nieuws

Zo, die is binnen: de eerste competitieoverwinning van Rohda’76. En nog wel tegen Maense, tot afgelopen zaterdag de ploeg met de minste verliespunten. In een enerverend duel bleven de Bodegravers – zij het met enig fortuin – aan de goede kant van de score, 3-2. Rohda’76 kende een flitsende start met een absolute hoofdrol voor Roel van de Put. Die joeg binnen tien minuten de bal twee keer tegen het garen, 2-0. Na die mokerslagen herpakten de verbouwereerde gasten zich en deden net voor rust wat terug, 2-1. In de tweede helft kon Rohda’76 niet voorkomen dat Maense verdiend langszij kwam, 2-2. Het spannende duel kreeg toch een verrassende winnaar. De jeugdige Reinier Bos zorgde met zijn eerste competitiedoelpunt in de hoofdmacht voor de spectaculaire zege, 3-2. Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Hermandad. De wedstrijd tegen de nummer laatst van de ranglijst begint om 14.30 uur.

Rohda 1 Roel vd Put 19 okt 13 800x527

 Roel van de Put (r) had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de 3-2 overwinning van Rohda’76. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie