0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vrijwilligers gezocht
Klussen

Vrijwilligers gezocht

Door Beheerder | 29 oktober 2013 | Nieuws

Zo zijn er binnen de club vele klussen die door een kleine groep vrijwilligers steeds weer worden opgepakt. Wij zijn deze vrijwilligers zeer dankbaar dat zij dit willen doen, maar we blijven nog steeds op zoek naar meer mensen die, net als Teun en Rob ‘projectmatig’ dingen op willen pakken. Zo kunnen we de accommodatie op termijn in zijn geheel opfrissen en moderniseren. Want we gaan weliswaar kleedkamers bouwen, maar dat wil niet zeggen dat de rest van de accommodatie geen onderhoud nodig heeft. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Böhmer (06-28 19 48 68), of via bouw@rohda76.nl

 

 

Bestuur Rohda’76

 

Klussen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie