0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wedstrijdverslag Rohda ’76 2 – Rijnvogels 4 (0-2)
voetballer2

Wedstrijdverslag Rohda ’76 2 – Rijnvogels 4 (0-2)

Door Beheerder | 2 oktober 2013 | Nieuws

Op deze prachtige zaterdag 28 September 2013 moest Rohda 2 aantreden tegen de jonge donders van Fc Rijnvogels. Het waren de weergoden niet gezind om er een overwinning voor Rohda aan te brouwen want we kregen de wind van voren. Dit alles terwijl Aakman de sterren van het dak speelde.

Om het wedstrijdverloop te beschrijven heb je een vaste hand nodig. Rohda begon met een keurige opstelling aan de wedstrijd, al vroeg in de wedstrijd maakt Rijnvogels twee onnatuurlijke doelpunten omdat er hier en daar wat slordig werd samen gespeeld. Niet te vergeten kreeg Rijnvogels nog een terechte rode kaart omdat ze niet normaal meer konden samen spelen. Dit kon Rohda echter niet meer ombouwen naar een overwinning.

Groetjes,

Anonieme schrijver

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie