0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Wisselvalligheid nekt Rohda’76
R1 26 okt 13

Wisselvalligheid nekt Rohda’76

Door Beheerder | 27 oktober 2013 | Nieuws

Wie dacht dat Rohda’76 aan de verrassende overwinning op koploper Maense tegen Hermandad een passend vervolg zou geven, kwam bedrogen uit. Tegen de hekkensluiter leed het keurkorps van Edwin Kluivers een pijnlijke 2-1 nederlaag. Voor de Rotterdammers was het nota bene de eerste overwinning van het seizoen. ,,Het was niet leuk,’’ verzuchtte elftalleider Jos Lutjes met een gevoel voor understatement. Rohda’76 mocht zich dan beroepen op het meeste balbezit, tot uitgespeelde kansen kwamen de aanvallend onmachtige blauwhemden niet. De thuisclub wist ook geen  doelmogelijkheden te creëren, maar nam halverwege de eerste helft toch een 1-0 voorsprong. Een doelpunt dat uit het niets viel. De tweede helft was tien minuten oud toen Hermandad na een scrimmage voor het Rohda-doel de score naar 2-0 tilde. In de slotfase bepaalde Pascal Hellingerwerf de eindstand op 2-1. Door de nederlaag blijft Rohda’76 op de voorlaatste plaats steken. Komende zaterdag 2 november krijgt Rohda’76 het Krimpense DCV op bezoek. De scheidsrechter zet de twee ploegen om 14.30 uur aan het werk. 

 

R1 26 okt 13

 

Aanvaller Chris Nap kon tegen Hermandad niet voor gevaar zorgen. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie